haber görseli

İstanbul Barosu Sigorta Hukuku Komisyonunca düzenlenen ‘Avukat Mesleki Sorumluluk Sigortası’ konulu panel, İstanbul Adalet Sarayı Seminer Salonu’nda gerçekleşti.

Panelin açılış konuşmasını yapan İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hasan Kılıç, baro olarak çok ciddi yükümlülüklerinin bulunduğunu, bir yandan meslektaşların eğitimini sağlamak amacıyla çalışmalar yaparken, diğer yandan da adliyelerde, icra dairelerinde, duruşma salonlarında mücadele vermek zorunda bulunduklarını söyledi.

Panele konuşmacı olarak Gulf Sigorta’yı temsilen Finansal Sigortalar Teknik Birim Müdürü Demet Karakullukcu ve Kıdemli Hasar Yetkilisi Ilgın Uzun katıldı. Avukat Mesleki Sorumluluk Sigortası’nın teminatları ve ek teminatları ile faydaları ve poliçe kapsamında değerlendirilebilecek durumlar paylaşıldı. Katılımcı avukatlar ile yaşanan hasar tecrübeleri paylaşıldı ve avukatların mesleklerini icra ederken yapabilecekleri hata, kusur ve ihmallerin hizmet verdikleri üçüncü şahıslarda nasıl bir zarara sebebiyet verebileceği ve tazminata konu olabileceği değerlendirildi

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ.